Home Blog Göteborg week #4 in foto’s

Göteborg week #4 in foto’s

door Miriam Groot

Er zijn alweer vier weken voorbij. Ik moet zeggen dat ik hier mijn draai wel gevonden heb. Dingen worden een ritueel, wat overigens uiteindelijk gaat resulteren in minder foto’s – maar ook deze week heb ik weer genoeg meegemaakt!

20180916_183929-01

Zondagavond pizza bij Kelly’s. Ik ben bang dat dat de vaste prik gaat worden, want de vegan pizza’s zijn er heerlijk én goedkoop!

20180917_194604-01

Op maandag werd er een diner georganiseerd voor alle internationale studenten. De burgermeester was ook aanwezig om een toespraak te houden. Dit was de locatie, in het Universeum. 

20180917_190658-01

In het Universeum kun je veel planten zien, maar ook dieren. Vissen, reptielen en zelfs aapjes. Het is iets waar ik niet achter sta, maar het is wel prachtig gemaakt! Die toespraak hebben we trouwens gemist, want er was zo veel te zien!

dsc_2371-01

Ik ben deze week begonnen aan een soeprubriek voor op mijn blog en deze erwtensoep met munt gaat binnenkort de spits afbijten. Ik ben echt blij met de tijd die ik hier overhou om in mijn Instagram en website te steken!

20180915_190511-01

Drie tot vier keer per week ben ik in de sportschool te vinden. Deze week heb ik voor het eerst een lesje yoga meegepakt. Alles was in het Zweeds (zelfs de downward facing dog!), maar gelukkig was de opzet van de les hetzelfde als de lessen die ik in Nederland heb gevolgd.

IMG-20180922-WA0002-01

De dagen vliegen voorbij. Voor je het weet is Tim alweer in town! Vrijdagavond hebben we biertjes gedaan met zijn vriend Victor en mijn vriendin Clarissa. Heel gezellig!

Wat willekeurige highlights van deze week:

  • Ik ben onderuit gegaan in een supermarkt. Er lag iets van zeep op de grond. Deed geen pijn hoor, maar mijn vriendinnen Clarissa en Ida hebben zich wel vermaakt.
  • Tim heeft zijn baard eraf gehaald.
  • Mijn naam is blijkbaar te lang om uit te spreken, dus ik word voortaan ‘M’ genoemd.
  • Ik heb een samenwerking met een Zweeds bedrijf dat van die raw repen maakt die uit fruit en noten bestaan. Best wel tof!
  • Ik denk dat ik iets te hard van stapel ben gelopen in de sportschool (letterlijk), want ik heb een beetje last van mijn knie. Dat wordt minder hardlopen de aankomende weken!
  • Over de sportschool: als je je aanmeldt voor een groepsles, moet je tien minuten van te voren aanwezig zijn en een bonnetje trekken. Als je dat niet op tijd doet, wordt je plek weggegeven aan een ander!
  • In Nederland leveren we lege flessen in, maar hier doen ze dat ook met blikjes. Voor elk blikje en elke fles die je inlevert, krijg je 1 Zweedse Kroon.

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust! En anders: tot de volgende post! instagramfacebookyoutube

Verder lezen

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie