Home Blog Göteborg week #11 in foto’s

Göteborg week #11 in foto’s

door Miriam Groot

Het weekoverzicht van de afgelopen week heeft een paar dagen op zich moeten wachten, maar ik heb dan ook een boel om te laten zien! Waaronder Oslo…

Het begon allemaal in Göteborg met een boom die beklommen moest worden.

Mijn ouders bleven tot donderdag, dus ik heb ze nog meer van de stad mogen laten zien.

In een groot park kwam ik deze tijger tegen. Werd ik heel blij van!

Een van de vele prachtige uitzichtpunten op de Archipelago (de eilanden). Hier hebben we geluncht. Gewoon, buiten in de zon. In november.

Sushi aan het water. Wat hebben we het toch zwaar.

Op woensdagavond bezochten we het volksmuseum, waar dit prachtige bed hing.

Zeg maar nee, dan krijg je er twee! Kijk nou wat een leuk beest.

Zo zwaai je je ouders uit, zo zit je in de bus naar Oslo! Dat is maar 3,5 uur rijden en 30 euro retour vanaf hier. Zonde om niet te doen, toch?

En kijk eens wie ik daar tegenkwam! Timmie!

Ook in Oslo zijn de herfstkleuren mooi. Dit was in de botanische tuin.

Het was zo ontzettend fijn om weer samen te zijn, maar een weekend is echt veel te kort. Als het goed is zien we elkaar nu pas weer met kerst 🙁 We hebben wel ontzettend genoten daar, van onder andere dit uitzicht op het opera house.

Mooie lichtjes aan het water in Oslo.

Op zondagochtend bezochten we een kunstproject over licht bovenop een berg. We mochten er geen foto’s maken, maar buiten het project was het ook leuk. En regenachtig.

Ik ga trouwens een stukje schrijven over alle hotspots die we bezocht hebben in Oslo. Deze was onze laatste stop en mijn favoriet: taco’s! De reis sloten we af met tequila. Was echt een goed idee. Sliep heel lekker in de bus terug 🙂

 

 

We hebben trouwens ook de tentoonstelling over de aanslagen op 22 juli in Oslo en Utøya bezocht. Ik vond het heel heftig om te zien, vooral omdat ik recent de film July 22 heb bekeken. Echt een aanrader, behalve dat de vier hoofdrolspelers witte mannen zijn. Heeft iemand Utøya al gezien? Die draaide afgelopen zomer en ik ben hier heel benieuwd naar.

Deze week ga ik niet zo veel spannends doen. Ik moet veel voor school regelen, dus wellicht dat ik week 12 en 13 ga combineren. Jullie zien het wel!

Mochten jullie vragen hebben, stel ze gerust! En anders: tot de volgende post!

instagram – facebook – youtube

 

Verder lezen

2 Reacties

Marja 23 november 2018 - 19:15

Hoi lieve Mir.

Ik kom je even een dikke knuffel brengen, want ik begreep van je moeder dat je het op dit moment even wat moeilijk hebt daar. Vroeg donker, en het vooruitzicht om met de kerst pas weer je geliefden te zien. Maar lieve schat, niet opgeven hoor. en je bent een sterke vrouw, dus je gaat het redden!!! Liefs en dikke kus van Ingrid en Marja

Reageer
veggiereporter 23 november 2018 - 20:35

Bedankt lieverds!

Reageer

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie