Home Blog Vegan high tea bij Anne&Max

Vegan high tea bij Anne&Max

door Miriam Groot

Even bijkletsen tijdens een heerlijke, vegan high tea? Dat kan bij Anne&Max. Van roze koeken tot hartige taartjes: dit is de vegan hemel!

Vorige hotspot: Jungle Café in Eindhoven

Ik heb hele goede herinneringen aan highteaën. Supergezellig uitzakken met vriendinnen, kopjes thee drinken en genieten van alle zoete en hartige traktaties. Scones met clotted cream, kleurrijke taartjes en sandwiches met roomkaas zijn zo’n beetje de standaard gerechten die je bij iedere high tea zult krijgen. Niet zo vegan, eigenlijk. Gelukkig is het tegenwoordig heel goed te doen om een vegan high tea te boeken. En wel bij Anne&Max.

Over Anne&Max

Misschien ken je deze fijne hotspot al, misschien niet. Ik ben al vaker bij Anne&Max geweest voor een kopje koffie of een lekker broodje, maar toen ik hoorde dat je hier ook voor een vegan high tea terechtkunt, móest ik dat natuurlijk zelf ondervinden.

Anne&Max zit in verschillende steden, zoals Alkmaar, Amsterdam (Houthavens, Oud-West, Zeeburg en Zuid), Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Haag (Fahrenheit, Fred en Kerkplein), Eindhoven, Haarlem, Leiden, Leidschendam, Rotterdam, Utrecht (Burgermeester Reiger en Domkwartier) en Zwolle. Wij gingen langs op de prachtige locatie in Alkmaar.

Naast dat Anne&Max gewoon een fijne hotspot is, werken er ook prettige mensen. We kregen van tevoren een uitleg over hoe de vegan high tea in zijn werk zou gaan: de thee mochten we zelf kiezen uit de theedoos (zie foto hierboven), heet water werd gebracht en de hapjes worden in één keer op een grote plank geleverd. En een grote plank was het. Tot het randje stond-ie vol!

Wat je krijgt bij de vegan high tea van Anne&Max

Nu zal de inhoud van de high tea verschillen per locatie en per seizoen, maar dit is wat wij kregen op onze grote plank.

Hartig: Broodjes met hummus en groenten, vegan bacon (heel lekker), een soepje, quiches.
Zoet: Chocoladetaart, ‘no-cheesecake’, bananenbrood, roze koeken, dadelballetjes én vegan scones! Bij de scones kwam een heerlijke jam en een room op basis van kokos.

Er zaten ook twee grote glazen met verse ijsthee bij. Ik kan je vertellen: dit is meer dan genoeg! Alles was lekker, geen uitzonderingen. Na de high tea had ik een kleine sugar rush (ik eindigde dan ook met de roze koek), maar dat was het allemaal meer dan waard.

De prijs

Voor de vegan high tea betaal je €21,- per persoon. Je kunt dan onbeperkt thee drinken. De high tea bij Anne&Max is te boeken vanaf twee personen.

Je vindt Anne&Max in meerdere steden. Wij zijn in Alkmaar geweest op Kraanbuurt 3 – https://www.annemax.nl/vestigingen/alkmaar/

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

1 reageren

HighTea.nl 20 augustus 2020 - 14:15

Leuke high tea inderdaad! Gelukkig zijn de Anne &Max locaties weer open en worden ook door andere gasten zeer goed beoordeeld.

Reageer

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie