Home Glutenvrij Pasen voor twee: kokosyoghurt parfait met aardbei

Pasen voor twee: kokosyoghurt parfait met aardbei

door Miriam Groot

Een paasweekend in quarantaine hoeft geen sober paasweekend te zijn. Begin de dag met deze feestelijke ontbijtjes met kokosyoghurt, granola en aardbei!

Gelijk naar het recept

Vrolijk ontbijten

Ik kan hier ontzettend blij van worden, van deze vrolijke ontbijtjes. Met wat voor fruit je het ook maakt: een parfait van kokosyoghurt, granola en vers fruit is een heerlijk begin van de dag (of een lekkere afsluiter als je het als toetje eet).

Nog meer recepten voor een Pasen voor twee?

Probeer deze dan eens!

Toch voor een grotere groep, of gewoon omdat je er zin in hebt? Dan ga je deze recepten leuk vinden:

Kokosyoghurt parfait met aardbei

Miriam Groot
Een paasweekend in quarantaine hoeft geen sober paasweekend te zijn. Begin de dag met deze feestelijke ontbijtjes met kokosyoghurt, granola en aardbei!
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Breakfast, Dessert
Keuken Vegan
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 6 eetlepels kokosyoghurt
  • 2 eetlepels kokosyoghurt met frambozen ik gebruik die van Abbot Kinney’s, maar je kunt dit vervangen door twee extra eetlepels kokosyoghurt
  • 8 aardbeien
  • 6 eetlepels granola

Instructies
 

  • Snijd de aardbeien in kleine stukjes.
  • Zet twee glazen neer. Schep in elk glas twee eetlepels granola. Verdeel de helft van de aardbeien over de granola.
  • Schep daar twee eetlepels kokosyoghurt bovenop. Je kunt hier ook eventueel een andere plantaardige yoghurt gebruiken. Ik gebruikte vervolgens voor elk glas nog een eetlepel kokosyoghurt met frambozen, maar voel je rij om hier een andere smaak of extra kokosyoghurt te gebruiken.
  • Verdeel de rest van de aardbei over de kokosyoghurt met daar overheen een eetlepel granola en nog een eetlepel kokosyoghurt. Eetsmakelijk!
Trefwoord breakfast, dairy-free, dessert, fruit, gluten free, lente, less than 10 ingredients, pasen, spring, sweet, under 30 minutes, vegan
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

Laat een reactie achter

Rating recept
Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie