Home Glutenvrij Pasen voor twee: kokosyoghurt parfait met perzik

Pasen voor twee: kokosyoghurt parfait met perzik

door Miriam Groot

Een paasweekend in quarantaine hoeft geen sober paasweekend te zijn. Begin de dag met deze feestelijke ontbijtjes met kokosyoghurt, granola en perzik!

Gelijk naar het recept

Een frisse start

Begin je dag goed en feestelijk met dit overheerlijke ontbijtje van kokosyoghurt, granola en perzik, of eindig je dag met deze als dessert. Het zal sowieso lekker smaken!

In dit recept gebruiken we perzik uit blik, omdat we die ook gebruiken in het recept voor de vegan paaspannenkoeken. Combineren, zero waste, zoiets.

Nog meer recepten voor een Pasen voor twee?

Probeer deze dan eens!

Toch voor een grotere groep, of gewoon omdat je er zin in hebt? Dan ga je deze recepten leuk vinden:

Kokosyoghurt parfait met perzik

Miriam Groot
Een paasweekend in quarantaine hoeft geen sober paasweekend te zijn. Begin de dag met deze feestelijke ontbijtjes met kokosyoghurt, granola en perzik!
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 5 minuten
Gang Breakfast, Dessert
Keuken Vegan
Porties 2 personen

Ingrediënten
  

  • 6 eetlepels kokosyoghurt
  • 2 eetlepels kokosyoghurt met mango ik gebruik die van Abbot Kinney’s, maar je kunt dit vervangen door twee extra eetlepels kokosyoghurt
  • 4 halve perziken
  • 6 eetlepels granola

Instructies
 

  • Snijd de halve perziken in kleine blokjes.
  • Zet twee glazen neer. Schep in elk glas twee eetlepels granola. Verdeel de helft van de perziken over de granola.
  • Schep daar twee eetlepels kokosyoghurt bovenop. Je kunt hier ook eventueel een andere plantaardige yoghurt gebruiken. Ik gebruikte vervolgens voor elk glas nog een eetlepel kokosyoghurt met mango, maar voel je vrij om hier een andere smaak of extra kokosyoghurt te gebruiken.
  • Verdeel de rest van de blokjes perzik over de kokosyoghurt met daar overheen een eetlepel granola en nog een eetlepel kokosyoghurt. Eetsmakelijk!
Trefwoord breakfast, dairy-free, dessert, fruit, gluten free, lente, less than 10 ingredients, pasen, spring, sweet, under 30 minutes, vegan
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

Laat een reactie achter

Rating recept
Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie