Home Blog Wow! Gratis vegan burgers in deze pop-up teststraat!

Wow! Gratis vegan burgers in deze pop-up teststraat!

door Miriam Groot

Heb jij een auto? Dan wil je nú naar Amsterdam rijden. In het weekend van 27 en 28 maart openen Violife en Vegan Burger Brothers namelijk ’s werelds eerste pop-up vegan teststraat. Wat je kunt testen? Gratis vegan burgers!

Gratis vegan burgers: zo lekker kan vegan zijn!

Hoe laat je mensen zien dat vegan ontzettend leuk en lekker kan zijn? Door het ze te laten proeven! Dat hebben Violife en Vegan Burger Brothers wel begrepen. In hun vegan teststraat presenteren zij een burger waarvan je niet zo snel verwacht dat-ie vegan is: een plantaardige hamburger, rijkelijk belegd met ‘kaas’. De vegan cheeseburger draagt de naam Royal Melt en is al twee jaar op rij het meest verkochte vega(n) gerecht bij Deliveroo. Tijd voor een feestje, dus!

“Nog altijd bestaat het vooroordeel dat veganistisch gelijkstaat aan een beperkt menu,” zegt Brand Manager van Violife Alisha van Geest in een artikel van Fonk. “Dit terwijl je tegenwoordig vrijwel alles vegan kunt maken: van pizza tot pasta en van een ouderwets lekkere tosti tot een steengoede burger.” Nou, Alisha, daar weten wij alles van!

Lees ook: Yes, Vegan Junk Food Bar gaat wereldwijd!

Geen auto? Geen probleem!

Lukt het je niet om door de drive-through te rijden? De gerechten van Vegan Burger Brothers – inclusief de befaamde Royal Melt – worden van 22 maart tot en met 4 april gratis bezorgd door Deliveroo.

De testlocatie is op zaterdag 27 maart en zondag 28 maart geopend van 18:00 tot 20:00 en is alleen per auto te bezoeken bij Club Atelier in Amsterdam. Of de uitslag positief of negatief is, bepaal je zelf (maar aan de burger te zien voorspellen wij dat-ie positief is).

aankondiging gratis vegan burgers
De aankondiging van Violife en Vegan Burger Brothers voor de pop-up vegan teststraat

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Bron: Vegan Burger Brothers, Fonk
Beeld: Vegan Burger Brothers

Verder lezen

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie