Home Blog Grootste vegan supermarkt van Nederland opent in Arnhem

Grootste vegan supermarkt van Nederland opent in Arnhem

door Ronja van Dijk

Ben je ook zoveel tijd kwijt aan het lezen van etiketten om te kijken of iets vegan is? In Arnhem is dat niet langer nodig! De Vmarkt, bekend van de webstore en winkel in in Utrecht, opent een tweede vegan supermarkt in Arnhem!

Vegan is hot en happening in de Randstad en lijkt ook voet aan de grond te krijgen richting het oosten van het land! Fijn voor de vegans die daar wonen, maar ook voor de mensen die er even tussenuit willen zonder eigen voedselpakket mee te nemen.

Grootste vegan supermarkt in Arnhem

Want, eerlijk is eerlijk, de Randstad mag dan vol staan met beton, maar zeker in de grote steden hoef je je geen zorgen te maken over de vegan eten. Er zijn restaurantjes, lunchrooms, natuurwinkels, biologische bloemenwinkels — noem het op en het is er! En hoewel we het oosten van het land graag opzoeken voor rust, ruimte en heel veel groen, blijft de groene revolutie hier nog een beetje achter.

In de steden ziet dat er overigens iets beter uit — en daar draagt Natascha de Rooij met haar ‘grootste vegan supermarkt van Nederland’ maar al te graag aan bij. Afgelopen 1 mei opende ze de deuren van haar veganistische winkel op het Brouwersplein in Arnhem. De Vmarkt, zoals de veganistische supermarkt heet, was al een tijdje online aanwezig en opende in februari in Utrecht. Met een tweede pand wil De Rooij de lekkerste vegan boodschappen toegankelijk maken voor een veel breder publiek.

Vegan kaas, vegan chocolade, muffins, ‘bacon’…

Of je nu vegan bent of niet: in deze supermarkt kom je niet met een lege winkelmand bij de kassa. Sla je slag, want je vindt er complete kaasplanken, vegan carpaccio, bacon, chocoladerepen, kaneelbroodjes, muffins — alles wat je hart begeert.

En zo wordt dus ook in Arnhem het eeuwige omdraaien van verpakkingen en het lezen van etiketten verleden tijd. Zo hou je meer tijd over om deze fantastische winkel iets langer te bezoeken en in de lentezon te genieten van een versgebakken broodje of stukkie taart.

Lees ook: No bake vegan monchoutaart

Hier vind je de veganistische supermarkt

In Utrecht vind je de winkel op de Zevenwouden 238 in het winkelcentrum van Lunetten en in Arnhem moet je zijn aan het Brouwersplein 27. Alvast voorproeven en rondneuzen? Dat kan op vmarkt.nl! Daar vind je ook de meest actuele openingstijden.

Wij wensen Natascha veel succes toe en we komen zeker even hamsteren als we in de buurt zijn!

Bron: Distrifood, Gelderlander

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en heel veel andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

1 reageren

Annemarie 9 mei 2021 - 12:07

Ik was er eergister, zo heerlijk om alles gewoon te kunnen pakken! Er wordt veel lekkers verkocht van Vegan Bakery en er zijn hemelse ‘Kinder Bueno’s’!

Reageer

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie