Home Blog Donut worry: Dunkin’ Donuts gaat vegan!

Donut worry: Dunkin’ Donuts gaat vegan!

door Willemijn van Elderen

Het moment waar we zo lang op hebben gewacht… Dunkin’ Donuts komt met een vegan lijn! Dat wil zeggen dat we er niet slechts één vegan donut kunnen kopen, maar dat we zelfs kunnen kiezen! En nog beter nieuws: vanaf vandaag kun je ze bestellen.

Vegan Dunkin’ Donuts Nederland eerste van de wereld

Wat een goed nieuws! Vegan Dunkin’ Donuts: eindelijk zijn ze er! Met deze grote stap is Dunkin’ Donuts Nederland zelfs de eerste van de hele wereld met vegan donuts. Goed om te weten: in de meeste grote steden in Nederland zit wel een Dunkin’ Donuts filiaal. Mocht je vandaag geen mogelijkheid hebben om zelf de stad in te gaan, dan brengt Dunkin’ ze ook nog eens graag bij je langs. Online bestellen is geen probleem, dus!

Zo veel om te kiezen…

Nog nooit eerder hebben we zo ruim de keuze gehad in de donutwereld. We kunnen namelijk kiezen uit maar liefst 43 smaken! Van aardbei tot vanille en van chocolade tot kokos, er is voor ieder wat wils! Smaken zoals ‘Cinnamon Twirl’, ‘Mango Passion’, ‘Maple Drizzle’ en vele varianten Speculoos donuts zijn vanaf maandag te bestellen. De downside van dit goede nieuws is echter dat de donuts tot nu toe alleen online te bestellen zijn. Wanneer we ze in de Dunkin’ zaken terug gaan vinden is nog niet geheel duidelijk. Nog even afwachten, dus.

Nog meer zin in donuts? Donut worry, je kunt ook vast naar de Albert Heijn rennen. Daar waren ze namelijk al eerder begonnen met de verkoop van twee soorten vegan donuts. Vegan zijn hier de zebra donut en de speculoos donut. Smullen maar!

Bron: Dunkin’ Donuts

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie