Home Blog Boekrecensie: Insta Perfect

Boekrecensie: Insta Perfect

door Suus van der Veer

Insta Perfect gaat over, zoals de naam het eigenlijk al zegt, het perfecte plaatje creëren op Instagram. Iep deelt inspirerende foto’s, handige tips en uitdagingen. Lees de review!

Welkom bij de Veggie boekenclub! Deze keer recenseert Suus Insta Perfect van Iep Bergsma. Benieuwd? Lees snel verder!

Insta Perfect is voor iedereen die bezig is met Instagram en daar het beste uit wil halen. Het boek is prachtig vormgegeven met heldere plaatjes en duidelijke uiteg. Een echte eyecatcher die je op tafel wilt hebben liggen. 

Insta Perfect, de inhoud

Iep legt in het boek uit hoe je betere foto’s kunt maken en wat het voor je Instagram feed kan doen. Ze vertelt over haar eigen ervaringen en deelt haar persoonlijke verhaal. Het boek is opgedeeld in meerdere hoofdstukken, van camera-instellingen en fotograferen met je smartphone tot vormgeving en branding. Dat alles leidt uiteindelijk tot het perfecte plaatje. 

Vegan Stories: Interview met Suus van der Veer

Van offline naar online

Het boek is aangevuld met prachtige plaatjes en er staan veel accounts in waardoor je je kunt laten inspireren. Dat vind ik het leuke aan dit boek, je leest het door en vervolgens scroll je door al die accounts op Instagram. Dat geeft weer superveel inspiratie! 

Het boek is vooral heel erg geschikt voor de mensen die nog geen idee hebben hoe ze met Instagram om moeten gaan, of het misschien een beetje eng vinden. Er staan veel basistips in die de ervaren Instagrammer veelal wel onder de knie heeft. Wat wél interessant is, is de dosis inspiratie die je er door krijgt. Zo, ik heb heel veel zin om iets moois op Instagram te plaatsen nu.

Insta Perfect
Iep Bergsma
Kosmos uitgevers
Prijs: €9,99
ISBN 978 90 439 2230 2

Insta Perfect boekrecensie

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie