Home Blog Say what?! Wagner lanceert vegan Piccolinis!

Say what?! Wagner lanceert vegan Piccolinis!

door Ronja van Dijk

Waar is dat feestje?! Daar waar vegan piccolinis zijn! Zelfs in lockdown, want dan heb je mooi negen stuks voor jezelf. Of achttien, want de twee smaken moeten natuurlijk wel goed getest worden! 

Vegan piccolinis te koop!

Ze zijn al in naar Nederland, de vegan Piccolinis van Wagner. in de smaken vegan Spinazie Crèmesaus en vegan BBQ Chicken. Een oplettende boodschapper heeft ze zelfs al gespot bij supermarkt Dirk van den Broek! Op de website is tot nu toe alleen de Spinazie Crèmesaus te vinden, maar wie op onderzoek uit gaat, vindt wellicht de BBQ Chicken ook in het schap.

En dat is fantastisch nieuws. Waar vegan voor velen nog garant staat voor een feestje met wortels en selderijstengels met humusdip, kun je tegenwoordig steeds meer junkfood krijgen waarmee je ook de kritische vleeseter enthousiast krijgt. En laten we eerlijk zijn, ons vegan hart gaat ook wat sneller kloppen van een ordinaire supermarktpizza op zaterdag avond. Vind je ook niet?

Andere vegan pizza’s

Waar de veganist zich een paar jaar geleden tijdens het boodschappen doen nog voelde als Bear Grylls in de wildernis, valt er anno 2021 steeds meer te kiezen. Zo heeft Magioni eerder een vegan pizza gemaakt (al is deze weer uit de schappen verdwenen… WHY MAGIONI, WHY?!). Ook Garden Gourmet maakte eerder dit jaar bekend vegan diepvriespizza’s te verkopen. Wat deze pizza’s zo uniek maakt? Ze dragen het nutri-score A, wat betekent dat ze bestempeld zijn als gezonde keuze.

Albert Heijn maakt het helemaal makkelijk voor je, door de vrijwel alle vegan producten te voorzien van een opvallend groen Vegan label rond de prijskaartjes te bevestigen. En zo zie ie de schappen steeds groener kleuren. Van Ultimate Survival is dus al lang geen sprake meer, vegan begint een echt feestje te worden!

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie