Home Blog Taartliefhebbers opgelet! HEMA heeft een nieuwe vegan taart!

Taartliefhebbers opgelet! HEMA heeft een nieuwe vegan taart!

door Willemijn van Elderen

We weten al dat Hema heel vooruitstrevend is wat betreft vegan producten. Dit zien we aan al het aanbod vegan snoep, snacks, dranken, make-up en verzorgingsproducten, maar ook aan de vegan appelkruimeltaart. Deze taart is niet langer alleen, want de HEMA heeft een nieuwe vegan taart aan het assortiment toegevoegd!

De nieuwe HEMA vegan taart

Naast de vegan appelkruimeltaart, is er dus een nieuwe vegan taart te koop bij HEMA! We hebben het over de nieuwe vegan kruidcake taart. Dit is niet zomaar een gewone kruidcake zoals je die misschien kent, maar het is een taart met groente!

Groenten in een taart?

Welke groente er in de veganistische kruidcake taart van de HEMA zit? Dat is de courgette, waar 24 procent van de taart uit bestaat. Daarnaast zitten er ingrediënten in als banaan en walnoten. Aan de buitenkant is niet te zien dat de taart deze ingrediënten bevat, want het lijkt een doodgewone kruidcake. De vegan taart is afgewerkt met een witte topping met daarop gepelde pistachenootjes. Uit de taart komen voldoende punten voor zes personen en het heeft een diameter van 17 centimeter.

Lees ook: MultiVlaai lanceert vegan taart (en goedkoop is-ie niet)

Ook online te bestellen

Goed nieuws, de taart is in week 19 zelfs in de aanbieding! Normaal gesproken kost de taart €7,50 maar vanaf donderdag 13 mei kun je de taart voor zes euro kopen! Mocht je nog extra tien procent gelukskorting hebben van je HEMA zorgverzekering, dan betaal je slechts €5,40! De taart is online te bestellen, maar ook in een klein aantal fysieke winkels te vinden. Perfect voor op een vegan verjaardag! Enneh, mocht je de vegan taart kopen en geproefd hebben, laat je ons dan even weten hoe hij smaakt?

Bron: HEMA

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en heel veel andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

2 Reacties

Anouk 4 augustus 2021 - 18:29

Niet meer leverbaar

Super blij was ik met deze taart/cake. De smaak was echt héérlijk. De naam stond me in eerste instantie wat tegen maar omdat hij vegan was dacht ik, toch maar eens proberen. Vandaag wilde ik hem weer bestellen maar ik kon hem nergens meer vinden. Is hij uit het assortiment?

Reageer
Miriam Groot 4 augustus 2021 - 18:53

Oef, dat zou jammer zijn! Wat fijn wel dat je ‘m hebt kunnen proberen!

Reageer

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie