Home Lunch Regenboog crunch wrap recept (TikTok trend)

Regenboog crunch wrap recept (TikTok trend)

door Miriam Groot

De crunch wrap supreme is dé TikTok-trend van het moment. Dit is een recept voor een vrolijke, veganistische regenboog tortilla wrap.

Vegan crunch wrap recept

Hier word ik vrolijk van: een vegan regenboog crunch wrap! O yes, ook ik ben aan de TikTok-trend gegaan. De ‘crunch wrap supreme’ is nu helemaal hot en happening op TikTok en Instagram, maar wordt veelal gemaakt met dode dieren en ander dierenleed. Leek mij dan wel zo leuk om een vegan versie te maken die er ook nog gezellig uitziet, dus bij deze!

Rode bietenwrap: waar kopen?

Voor het recept gebruiken we een rode bietenwrap. Deze vind je van de merken Knorr en No Fairytales in de meeste supermarkten Kun je ‘t niet vinden? Er bestaan ook oranje tortilla’s met wortel erin, maar een naturel tortilla wrap werkt net zo goed! Mijn moeder zegt dan: waar ‘t komt, is ‘t donker. De kleur maakt in dat geval niet zoveel uit 😉 Al is ‘t stiekem wel een vrolijke tortilla, zo in ‘t roze.

Vervolgens vullen we de tortilla wrap met een gele krokante schnitzel, gele vegan ‘kaas’, oranje wortel, rode tomaat, paarse rode ui, groene ijsbergsla en een sausje naar keuze. Even in de grill en daar heb je ‘m: jouw zelfgemaakte vegan regenboog crunch wrap!

Meer tortilla wrap recepten

Ook zo gek op tortilla wraps? Snap ik! Ik heb eerder een recept gemaakt met een gezonde vulling voor je wrap, of maak deze snelle hapjes van wraps met hummus, spinazie en zongedroogde tomaat! Wil je jouw tortilla beleggen met iets zoets, dan is deze zoete (inspired) quesadilla met chocolade misschien wel interessant. Enjoy!

Vegan Crunch wrap TikTok

Vegan crunch wrap recept

De crunch wrap supreme is dé TikTok-trend van het moment. Dit is een recept voor een vrolijke, veganistische regenboog tortilla wrap.
Voorbereidingstijd 5 minuten
Bereidingstijd 5 minuten
Totale tijd 10 minuten
Gang Hoofdgerecht, Snack
Keuken American
Porties 1 persoon

Ingrediënten
  

 • 1 rode bietenwrap
 • 1 el vegan saus naar keuze (ik gebruikte de Vegan Junkstar truffelsaus)⁠
 • 1 plakje plantaardige 'kaas'⁠
 • 1/2 krokante schnitzel⁠ gebakken en in reepjes
 • 2 el geraspte wortel⁠
 • 2 plakjes tomaat
 • 2 el rode uienringen⁠
 • 1 klein handje ijsbergsla

Instructies
 

 • Maak een sneetje vanaf het midden tot het einde van de wrap en beleg elke punt met de toppings.
 • Vouw linksonder over linksboven, vouw naar rechts en vouw naar beneden tot een driehoek.
 • Bak in de grill of in de koekenpan tot de wrap warm en crunchy is. ENJOY!
Trefwoord comfort food, crunch wrap, lunch, snacks, tiktok, tortilla wrap
Heb je dit recept als eens geprobeerd?Let us know how it was!
Vegan Crunch wrap TikTok

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

Laat een reactie achter

Rating recept
Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie