Home Blog Zwolle opgelet! Jullie krijgen een vega(n) hotspot!

Zwolle opgelet! Jullie krijgen een vega(n) hotspot!

door Willemijn van Elderen

In Assendorp (aan de Assendorperstraat, waar eerst een tattooshop zat) komt straks een winkel én lunchroom ineen! Mét afhaalmogelijkheid. Lisa’s Deli is hoe de nieuwe vegan hotspot in Zwolle gaat heten.

Lisa’s Deli: lunchroom en winkel in een

Lisa’s Deli zal een winkelgedeelte en een lunchroom krijgen, waar je terecht kunt voor zowel vegetarische als veganistische gerechten. We hebben het dan over zoete lekkernijen, hartige snacks, gevulde wraps en salades. Wanneer het weer mogelijk is, is er ook genoeg ruimte om je bestelling in de lunchroom zelf op te peuzelen. Om bij de opening in ieder geval alvast aan de slag te kunnen, biedt de nieuwe vegan hotspot in Zwolle ook de mogelijkheid om af te halen. In de winkel zijn vegan non-food producten te vinden! 

Lees ook: 12 x vegan hotspots in Gent

vegan hotspot in zwolle
Lisa en partner James. Foto: Elke van der Honing

Lees ook: Vegan hotspot: Jungle café in Eindhoven

Buitenlandse invloeden

Lisanne (het gezicht achter Lisa’s Deli) heeft samen met haar vriend voor lange tijd in Nieuw Zeeland gewoond. De koffie wordt daarom op Nieuw Zeelandse stijl klaargemaakt, aldus Lisanne. Wij zijn benieuwd naar deze manier van koffiezetten!

Lisa hoopt Lisa’s Deli ongeveer midden mei te openen, maar 100 procent zeker is het nog niet. Nog even afwachten, dus! Houd de website van de nieuwe hotspot in ieder geval in de gaten voor het laatste nieuws.

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie