Home Disclaimer
door Miriam Groot

Disclaimer

Al het onderstaande is van toepassing op deze website (www.veggiereporter.com). Door deze website te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Reviews

Op deze site review ik regelmatig producten. Dit kan zijn een restaurant, een product uit de supemart of keukenapparatuur. De reviews op deze blog zijn producten/diensten waar ik écht enthousiast over ben. Wanneer ik een product gesponsord heb gekregen vermeld ik dit in of onderaan het artikel.

Advertorials

Op www.veggiereporter.com zul je met enige regelmaat advertorials tegen komen. Dit zijn artikelen waar door adverteerders voor betaald is. Op deze manier kan ik een product en/of dienst uitlichten. Op www.veggiereporter.com verschijnen enkel advertorials voor diensten/producten waar ik enthousiast van word.

Ik benoem in een advertorial duidelijk dat dit een gesponsord artikel is.

Social Media

Advertorials op social media kun je herkennen aan de hashtag #VeggieReporterAd en #samenwerking die ik gebruik in zowel Instagram als Facebook posts.

Auteursrecht

De inhoud van deze website (inclusief beeldmateriaal) is eigendom van www.veggiereporter.com. Niets mag zonder toestemming worden gebruikt of gekopieerd. Wil je een recept of foto delen/gebruiken op jouw eigen pagina? Mail dan naar info@veggiereporter.com om eventueel een licentie voor het materiaal te kopen of om andere afspraken te maken.

Bij vragen of opmerkingen over onze disclaimer kun je contact met ons opnemen via onderstaande gegevens.

The Veggie Reporter
Stevertsemolen 38
5612DV Eindhoven
KvK-nummer: 76819280
info@veggiereporter.com

The Veggie Reporter, 1 januari 2021

Wil je meer weten over het privacybeleid van The Veggie Reporter? Dat kun je hier vinden!

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie