Home Blog Yes, Vegan Junk Food Bar gaat wereldwijd!

Yes, Vegan Junk Food Bar gaat wereldwijd!

door Henriëtte

Heb je het nieuws al gehoord? De Vegan Junk Food Bar gaat (nog meer) restaurants openen in het buitenland! Naast vijf locaties in Nederland en één in Barcelona, komen er nu maar liefst twintig nieuwe locaties bij.

Als ik denk aan vegan restaurants loopt het water me al in de mond. Gelukkig vind je vegan hotspots tegenwoordig op veel meer plekken dan voorheen. De Vegan Junk Food Bar is een iconische vegan hotspot voor Amsterdam en Rotterdam, maar zal binnenkort in meer steden shinen met het kleurrijke, vegan fast-food!

Vegan Junk Food Bar in Duitsland, België, Engeland en Spanje

Het restaurant heeft nu vijf locaties in Nederland (vier in Amsterdam, een in Rotterdam) en één in Barcelona. De komende maanden komen er twintig nieuwe locaties bij. In onder andere Duitsland, België, Engeland en Spanje kunnen gasten binnenkort genieten van vrolijke, plantaardige burgers en snacks. De ambitie is om in 2025 er maar liefst tweehonderd (!) vestigingen bij te hebben in zowel Nederland als zelfs buiten Europa.

Lees ook: MultiVlaai lanceert vegan taart (en goedkoop is-ie niet)

Meer van vegan kapsalon

De eigenaar van de zaak, Edwin Streep, laat weten dat de keten staat voor innovatie. Streep benadrukt: “De vegan kapsalon was slechts het begin. The sky is the limit.”

Over een aantal jaar kun je dus ook binnen én buiten Europa genieten van een heerlijke vegan kapsalon of burger. Dat is, als we weer naar het buitenland mogen, misschien een extra tripje waard, aangezien iedere zaak een eigen ambiance krijgt waarbij de ‘street art vibes’ altijd terugkomen. Wie weet wat we in de toekomst nog meer gaan zien van het vegan fast-food restaurant.

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Bron: Entree Magazine
Beeld: Miriam (The Veggie Reporter) bij de Vegan Junk Food Bar, foto door Ida Wiedel

Verder lezen

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie