Home Blog Nurishh: nóg meer vegan kaas bij de Albert Heijn!

Nurishh: nóg meer vegan kaas bij de Albert Heijn!

door Miriam Groot

De plantaardige kaasafdeling van de AH wordt weer uitgebreid! Ditmaal met een nieuw merk: Nurishh verzorgt de plakken en geraspte alternatieven voor kaas. Om te beginnen met maar liefst vier soorten!

Van de naam heb je waarschijnlijk nog nooit gehoord, maar je gaat het vanaf deze week vinden in het koelschap van de Albert Heijn. Nurishh introduceert vier soorten vegan kaas. Het plantaardige merk heeft als doel dat de hele familie van een gezamelijke maaltijd kan genieten, of je nu lactose intolerant, vegan of flexitariër bent. Iedereen moet samen kunnen genieten van een pizza, hamburgers en pasta, vindt Nurishh. Vanaf deze week zijn de plantaardige producten vanaf €2,89 verkrijgbaar bij Albert Heijn.

Vier soorten vegan kaas

Nurishh introduceert vier verschillende producten: Nurishh plakken in de smaken origineel en cheddar en twee zakjes geraspt in origineel en met mozzarella-smaak. De producten zijn gekaaot op basis van kokosolie, waardoor ze goed smelten op je tosti, in je pasta of over de pizza. Volgens Nurishh zijn de alternatieven voor kaas rijk aan calcium en vitamine B12. Ook zouden ze minder verzadigd vetten bevatten dan dierlijke kaas en andere plantaardige alternatieven. 

Lees ook: Westland Kaas en Those Vegan Cowboys slaan handen ineen en lanceren nieuw plantaardig merk!

vegan kaas albert heijn nurishh

Onderdeel van Frans familiebedrijf

Nurishh is onderdeel van het familiebedrijf Le Groupe Bel, dat gerund wordt door de Franse familie Jouault. Deze Franse familie maakt al generaties lang kwaliteitskazen. Toen ze erachter kwamen dat opa lactose-intolerant was, besloten ze om op zoek te gaan naar een plantaardig alternatief. Ze hebben hun expertise in het maken van traditionele, rijke en romige Franse kazen ingezet om plantaardige producten te ontwikkelen waar iedereen van kan genieten.

Heb jij ze al gespot? Wij zijn benieuwd wat je ervan vindt! Laat je het even weten?

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Bron en beeld: Nurishh

Verder lezen

2 Reacties

Marieke 13 maart 2023 - 11:20

Hi Miriam, ik volg jouw blogs met veel plezier. Nu merk ik dat de laatste weken in veel supermarkten in Eindhoven het aantal Veganproducten verdwijnt. Gewoon uit het assortiment gehaald of vervangen door vergelijkbare producten van grote producenten of eigen merk. Dat vind ik een zorgelijke ontwikkeling. Juist die kleinere merken zijn een mooie aanvulling en vaak veel beter van kwaliteit. Ik heb benieuwd of jij daar ook iets van hebt gemerkt.

Reageer
Miriam Groot 24 maart 2023 - 09:35

Hee Marieke, dank voor het compliment! Oei, wat vervelend is dat. Ik moet zeggen dat ik het nog niet overal heb gezien, maar het viel me wel op dat er in de toko op de Woenselse markt ineens veel minder tot geen aanbod is.

Reageer

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie