Home Blog Nieuwe vegan burger bij de Burger King: de ‘Vegan Royale’

Nieuwe vegan burger bij de Burger King: de ‘Vegan Royale’

door Henriëtte

Wie wordt er nu niet enthousiast van een nieuwe vegan burger bij fastfood restaurants?! De Burger King dacht hier hetzelfde over en lanceert nóg een vegan burger!

Vegan bij Burger King

Al eerder introduceerde het fastfoodrestaurant de Plant-Based WHOPPER® en de Vegan Bean Burger.
De fastfoodketen in Groot-Brittannië vond dit nog niet genoeg (geef ze eens ongelijk) en introduceert nog een vegan burger, namelijk de Vegan Royale.

Lees ook: Fastfood-liefhebbers opgelet! Beyond Meat gaat samenwerken met grote Fastfood ketens

Vegan kipburger

De Vegan Royale bevat een veganistische kipburger, sla, vegan mayo en dat allemaal op een sesambol. Ook heeft de burger het ‘Vegan Society’s Vegan Trademark’, net zoals de andere vegan producten van de Burger King.

De Burger King belooft wel een erg lekkere burger. Zo vertelt Soco Nunez, de marketing director van Burger King UK: ‘’Bij Burger King UK gaat het ons om het produceren van smaakvol voedsel voor onze klante, dus we hebben echt de tijd genomen voor de Vegan Royale.” Nunez beweert zelfs dat de smaak identiek is aan de originele Chicken Royale.

vegan royale bij burger king

Lees ook: Yes, Vegan Junk Food Bar gaat wereldwijd!

Nog niet in Nederland

Tot nu toe is deze burger helaas alleen nog verkrijgbaar in de UK, maar hopelijk is-ie ook snel in Nederland te koop. Wél in Nederland is de nieuwe Vegan Long Chicken en de vegan nuggets!

Wij zijn wel ontzettend benieuwd naar de smaak van deze veelbelovende Vegan Royale! Laat deze fastfoodketen met een derde vegan burger een goed voorbeeld zijn voor concurrenten. Wie weet dat in de nabije toekomst de KFC en McDonald’s in Nederland ook snel (weer) vegan burgers op het menu zetten!

Bron: Burger King

Nooit meer een artikel of recept missen? Abonneer je dan op de nieuwsbrief! Elke maandag breng ik je op de hoogte van de laatste aanbiedingen, de lekkerste recepten en heel veel andere leuke dingen – gewoon in jouw mailbox. Tot dan!

Verder lezen

Laat een reactie achter

Mmmm, deze site gebruikt de beste vegan cookies. Oké, prima! Meer informatie